Jag är otroligt stolt över våra produkter och det finns några saker som kanske är extra relevanta för dig!


  • Du har 90 dagars returrätt. Det innebär att du kan testa och  använda upp hela produkten, är du fortfarande inte nöjd så skickar du tillbaka den tomma förpackningen och får varenda krona tillbaka. Så säkra är både jag och Forever Living på produkterna.
  • Forever Living är noga med att använda den finaste Aloe Veran och bara det bästa duger till våra produkter. Du hittar så mycket Aloe Vera som möjligt i produkterna utan att tumma på funktionalitet, därför ser du oftast Aloe Vera som första ingrediens.
  • Har man en visning så ses vi i små grupper på Facebook messenger (corona-safe), där du bjuder in dina vänner och jag visar upp min butik. Som värd/värdinna brukar jag ge en liten gåva. Kontakta mig om du är intresserad!
  • Alla ingredienser är listade för att du som är allergisk ska kunna upptäcka ett ämne du inte tål. Man behöver inte lista ALLA ingredienser på t.ex skönhetsprodukter men Forever Living har valt att göra det ändå. Allt för din trygghet!
  • Bor man i Göteborg går det att få hemleverans mot en liten kostnad, annars är det generellt 3-8 dagars leveranstid. 


Här hittar du Forevers högkvalitativa produkter med Aloe vera inom hälsa och hudvård. Aloe vera har använts flitigt i tusentals år tack vare sina fantastiska egenskaper, och Forevers produkter älskas av miljontals människor över hela världen.


Jag erbjuder dig smidigheten i att kunna sitta hemma och beställa dina produkter i lugn och ro! Vill du ha en privat visning, där vi ses på messenger så du kan kika in i butiken utan att behöva röra dig bland folk, så är det bara att fylla i kontaktformuläret här nedanför. Jag levererar produkterna hem till dig eller din brevlåda. 


Tveka inte att höra av dig om du har några frågor, du hittar menyn uppe i hörnet. 

Kontakta mig