Jag är otroligt stolt över våra produkter och det finns några saker som kanske är extra relevanta för dig!


  • Du har 90 dagars returrätt. Det innebär att du kan testa och  använda upp hela produkten, är du fortfarande inte nöjd så skickar du tillbaka den tomma förpackningen och får varenda krona tillbaka. Så säkra är både jag och Forever Living på produkterna.
  • Forever Living är noga med att använda den finaste Aloe Veran och bara det bästa duger till våra produkter. Du hittar så mycket Aloe Vera som möjligt i produkterna utan att tumma på funktionalitet, därför ser du oftast Aloe Vera som första ingrediens.
  • Har man t.ex. en visning hemma där jag besöker dig och dina vänner så får man testa produkterna på plats. Då kan jag även ta emot din order med en gång om man tycker det är krångligt med internet-shoppar. Som värd/värdinna brukar jag ge en liten gåva. Kontakta mig om du är intresserad!
  • Alla ingredienser är listade för att du som är allergisk ska kunna upptäcka ett ämne du inte tål. Man behöver inte lista ALLA ingredienser på t.ex skönhetsprodukter men Forever Living har valt att göra det ändå. Allt för din trygghet!
  • Vill man själv börja sälja Forevers produkter får man gärna kontakta mig så hjälper jag dig vidare! Jag kan starkt rekommendera nätverks-försäljning som arbetssätt och vi har otroligt roligt tillsammans! Vill du ingå i vårt team så hjälper jag dig med allt du kan tänkas behöva hjälp med för att lyckas.
  • Bor man i Göteborg går det att få hemleverans mot en liten kostnad, annars är det generellt 3-8 dagars leveranstid.