Erbjudande

Veckans youtube-erbjudande!


Har du sett min senaste vlogg på youtube? Det är säkert därför du är här. I den videon använder jag en eyeliner som är helt magisk!

Sonya™ precision liquid eyeliner innehåller inte mindre än nio hudvårdande ingredienser, däribland vår Aloe vera, ricinolja, vitamin E, provitamin B5 och solrosolja. Dessa gör att vår eyeliner är varsam mot den känsliga huden runt ögonen, samtidigt som den flyter smidigt och är lätt att applicera. Den sitter där den ska men är enkel att ta bort efter användning. 

Erbjudandet nedan gäller i en vecka och kan ej kombineras med andra. (Du kan enkelt lägga till dom i din kundkorg här nedan)


Sonya daily skincare är en serie som ger dig allt du behöver för en fin hy. Du får rengöring, dagkräm, serum, och en nattmask. Allt för en balanserad hy! Det är fokus på att jämna ut hudtonen, reglera oljighet, leverera massor av fukt och minska upplevelsen av synliga porer. Vem vill inte ha det?


Köper du detta kit skickar jag med en eyeliner på köpet! 

Det går såklart att köpa produkterna i necessären löst också om du bara behöver det ena eller det andra. Kontakta mig om du vill ha ett annat erbjudande i så fall. 


Du behöver inte lägga till eyeliner, den medföljer automatiskt. 

Logga in med mail eller facebook, då sparas dina inloggningsuppgifter och du kan ha full koll på dina beställningar i framtiden. Det går att betala med Klarna och swish.