Erbjudande

H E L A   F A M I L J E N 👨‍👩‍👧

Tycker du att det är svårt att få i alla familjemedlemmarna vitaminer? Är det lite rörigt i badrumsskåpet? Skulle du vilja ha universalprodukter som funkar för alla i familjen? 

Jag har ett litet paket med allt ni kan tänkas behöva för att få i er det som kroppen behöver för att vara pigg och glad, och som skyddar er mot yttre påfrestningar.


FOREVER KIDS™

Du får:

- 12 viktiga vitaminer
- mineralerna järn och zink
- Forevers egna frukt- och grönsaksblandning
- vitamin A som bidrar till att bibehålla normal synförmåga
- B-vitaminerna B6 och B12 som bland annat bidrar till normal funktion hos nervsystem och immunsystem, samt normal energiomsättning.
- Vitamin C i sin tur bidrar bland annat till att motverka trötthet och utmattning.

Dessa funkar jättebra för hela familjen, mamma och pappa får ta en extra bara. Ska tuggas, smakar gott av vindruva och persika.


FOREVER ULTRA™ VANILLA

Ett shakepulver som innehåller all näring du kan tänkas behöva i en måltid. Vi brukar baka med det, i pannkaksmeten, i smoothien och mycket annat. Du får med ett recepthäfte för hela familjen när du beställer en Ultra Vanilj av mig.

Du får:

- högvärdigt sojaprotein
- maximalt med näring
- vitamin C och järn som bidrar till att minska trötthet och utmattning
- olika B-vitaminer och mangan som bidrar till normal energiomsättning
- vitamin D och kalcium. De bidrar bland annat till att bibehålla normal muskelfunktion.
- magnesium som bidrar till normal proteinsyntes och elektrolytbalans.


ALOE SUNSCREEN


En rikt krämig solskyddslotion med solskyddsfaktor 30 som snabbt sjunker in i huden utan att kladda. Aloe Sunscreen kombinerar fysikaliskt och kemiskt solfilter för att effektivt kunna skydda dig mot både UVA- och UVB-strålar, men är samtidigt både mjukgörande och återfuktande.

I ingredienslistan har vår vårdande Aloe vera fått fint sällskap av bland annat antioxidanter i form av vitamin C och E. Aloe Sunscreen gör din hud len och mjuk, och har en mild, blommig doft med inslag av kokos.

Glöm inte att skicka med en till förskolan/skolan, då barnen är ute mycket mer. Viktigt att börja smörja in ansiktet redan nu, när vi har så härligt väder. 


ALOE PROPOLIS CREME

En räddare i nöden för hela familjen! På allt som är torrt och kliande, spruckna händer, eksem, utslag, torra kinder och hårda hälar. Den funkar för hela kroppen och till hela familjen, inklusive pälsklingen. 

Eftersom den inte innehåller något vatten är den jätteskön att smörja in innan man tar den där långturen utomhus. Propolis creme skyddar kinderna och händerna från de kalla vindarna som fortfarande härjar. Beställ minst tre av dessa produkter så skickar jag med en goodiebag värd ca 300:- med din beställning.