Kontakta mig

Jag heter Alice och tillsammans med min vän Emma började jag jobba med Forever i November 2019. 

När jag kom i kontakt med Forever så blev jag otroligt imponerad av kvalitén på produkterna och visste direkt att jag ville jobba mer med dom. Jag började testa, fler och fler produkter hela tiden, tills jag kände mig redo att själv marknadsföra grejerna.

För mig betyder ärlighet och omtanke mest av allt. Jag är alltid ärlig och försöker vara transparent i allt jag gör. Jag föredrar också att hylla saker man gillar, snarare än att prata ner saker man inte gillar. Det bidrar till en mer positiv omgivning!

Jag har lång erfarenhet inom kost och hälsa, det är något jag själv tycker är otroligt intressant och är väldigt påläst inom. Jag tycker såklart också att skönhet och hälsa är otroligt kul! Jag säljer många av produkterna på min frisörsalong, Anno Domini, eftersom dom går hand i hand med ett vackert hår. 

Om du letar upp mig på instagram får du massvis med insiration till att bygga ett friskt hår med hjälp av kosttillskott, eller kika under fliken - Drömhår.

Har du några frågor så är det bara att höra av sig! Jag har som ambition att svara alla så fort som möjligt. Fyll bara i kontaktformuläret här ovan eller kontakta mig på Instagram.